ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові відновлюють освітлення вулиць і змінюють тролейбусний маршрут

Featured Video Play Icon

Не в усіх куточках Чернігова наразі працює вуличне освітлення, однак комунальники вже працюють над вирішенням цього питання. Про це заявив виконуючий обов’язки міського голови Олександр Ломако на засіданні виконкому 2-го березня.

Зокрема це частина вулиці Козацької, Космонавтів, Небаби, Малиновського, Котляревського, Савчука, мікрорайон ЗАЗ, Золотий пляж, Глібова, Чудінова, частково приватний сектор по Шевченка. Є ще адреси, я думаю ми всі їх оприлюднимо. Там роботи тривають, КП «Міськсвітло» працює над тим, щоб максимально швидко їх виконати, – зазначив  в. о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

Після майже 5 місяців темряви, вуличне освітлення у Чернігові увімкнули 28-го лютого. На той момент у місті не працювали 24 підстанції. За один день, 1-го березня, співробітники Міськсвітла полагодили дев’ять.

В місті було дуже багато руйнувань, обстрілів, в тому числі ліній електропередач і так далі. Декілька днів потрібно щоб виправити всі ці недоліки, – зауважив  Олександр Ломако.

Комунальники далі працюють над відновленням пошкодженої контактної мережі. З понеділка 6-го березня тролейбусний маршрут 7а замість залізничного вокзалу він курсуватиме до КСК. Відповідні зміни затвердив виконавчий комітет. Днями працівники Чернігівського тролейбусного управління завершили на цій ділянці ремонт. Далі вони працюватимуть над відновленням руху електротранспорту до мікрорайону ЗАЗ.