Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові відбувся Форум єдності партій “Рідний дім” та “Удар”

Featured Video Play Icon

30 липня. Біля міського палацу культури багатолюдно.  Тут зібрався актив партії «Рідний дім», а це близько 500 – т депутатів з  міста та  різних куточків Чернігівщини. В цей день тут проходить “Форум Єдності” партій “Рідний дім” та “Удар”.  Владислав Атрошенко  у своєму виступі перед учасниками форуму повідомив: “Рідний дім” йде на вибори до  Верховної Ради разом з  партією  «УДАР Віталія Кличка».

  “Рідний дім” –  партія громад Чернігівщини. В обласній  раді  має найбільшу фракцію – 19 із 64 -х. І це другий після Вінниці результат минулих  місцевих виборів на  рівні областей. А  по  містах України партія займає першість – 27 голосів із 42 депутатів у міській раді. Загальна кількість – 438 депутатів різних рівнів в області. Сьогодні партія  має 21  голову серед 57 – ми голів об’єднаних  територіальних громад.

Чернігів стрімко розвивається, підкреслив це Київський міський голова Віталій Кличко. Свій виступ на сцені міського палацу культури  він розпочав з вражень від нашого міста.

Також Віталій Кличко підкреслив, сьогодні важливо об’єднатися, передусім це потрібно задля  вирішення спільних проблем.  А це, зокрема, боротьба з наслідками Ковід-19; захист прав місцевого самоврядування, захист населення від необґрунтованого підвищення тарифів.

Символічно, що об’єднання почалося саме з Чернігова. Під час Форуму лідери партій підписали меморандум про співпрацю та оголосили про намір спільно йти на вибори до Верховної Ради.

 Свої підписи Владислав Атрошенко та Віталій Кличко залишили і на боксерських рукавичках. Деталі укладених угод обговорили вже під час брифінгу з журналістами.

Після брифінгу  учасники Форуму Єдності  зібралися на сходах Міського палацу культури, аби зафіксувати подію дня на спільних світлинах.