Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові стартував фінал чемпіонату України «Дитяча ліга» з волейболу

Featured Video Play Icon

9 червня у Чернігові стартував фінал чемпіонату України «Дитяча ліга» з волейболу серед дівчат 2007 року народження. Поборотися за звання кращої команди сезону 2020-2021 до обласного центру з’їхалося 8 команд з різних куточків країни – Полтави, Рівного,Івано-Франківська, Запоріжжя, Вінниці, та Хмельницька.

Честь нашого міста протягом матчів, що проходитимуть впродовж 5-ти днів до 13 червня, буде відстоювати збірна команда юних волейболісток – вихованок Чернігівської обласної Дитячо-юнацької спортивної школи. Вони ж і відкрили марафон змагань, зустрівшись у волейбольному спарингу з дівчатами з Івано-Франківська.

Поки тривають запеклі волейбольні баталії, спортсменок активно підтримують вболівальники. Серед присутніх на трибуні і родина Довгошапко. Активно плескають у долоні, і тримають кулачки також за чернігівських дівчат, адже їхня старша донька Валерія грає за збірну.

Налаштовані на перемогу у змаганнях і збірна команда дівчат з міста Рівного, які гратимуть після Чернігова та Івано-Франківська. Поки триває партія, дівчата радяться і дають одна одній поради.

Перша гра зустрічі закінчилась перемогою чернігівських дівчат .У кожній з трьох партій вони впевнено здолали суперниць. Наступний свій матч чернігівські волейболістки зіграють 10 червня , змагатимуться з дівчатами з Рівного.