НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові пройшла «Динаміада – 2021» з кульової стрільби серед правоохоронців

Featured Video Play Icon

18 березня  на базі обласного стрілецько-спортивного клубу Чернігівської обласної організації Товариства сприяння оборони України пройшов  чемпіонат області з кульової стрільби. Він  включений в  програму комплексних  змагань “Динаміада – 2021” серед правоохоронних органів. Її ініціатор  –  обласна організація фізкультурно-спортивного  товариства “Динамо”. Учасники   перед початком чемпіонату  багато тренувалися, каже головний суддя  змагань Петро Татаренко.  Такий вид спорту   важливий для їхньої  професійної діяльності, підкреслює він.

На чемпіонаті змагалися 14 команд фізичної культури правоохоронних органів Чернігівщини. Учасники виконували вправи зі спортивного пістолета. В особистому заліку серед жінок  Катерина Самохіна з управління патрульної поліції посіла  1 місце. У таких змаганнях вона бере участь вп’яте. Має звання заслуженого майстра й  неодноразово  представляла  Україну   на міжнародних турнірах. Каже, кульова стрільба – це здебільшого  психологічний вид спорту, тренує витримку і впевненість   не лише в чоловіків, а й в жінок.

 В особистих змаганнях взяли участь 52  представники правохоронних органів. Серед чоловіків перше місце здобув Дмитро Бондаренко, що представляв Управління Служби безпеки України в Чернігівській області. У командних змаганнях  лідерами стали правоохоронці з  Головного Управління Національної поліції в Чернігівській області.

Друге та треті місця в “Динаміаді” здобули  команди  управлінь ДСНС та СБУ в Чернігівській області.  Переможці змагань  отримали медалі й кришталеві кубки.