Новини

У Чернігові поліцейські затримали «закладчика» з кілограмом наркотиків

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю поліції Чернігівщини викрили 24-річного чернігівця, який розповсюджував наркотичні речовини шляхом «закладок». Поліцейські ліквідували злочинний Телеграм-канал та вилучили наркозілля на суму понад 250 тисяч гривень.

Про це повідомляє поліція області.

Читайте також: Спричинив шкоду довкіллю на 32 мільйони гривень: у Прилуках повідомили про підозру депутату міськради

Поліцейські провели затримання підозрюваного у роздрібному наркодилерстві якраз у момент, коли молодик щойно отримав чергову партію забороненого «товару». Поліція виявила та вилучила у громадянина пакет з речовиною, схожою на канабіс, вагою близько кілограма, банківські картки та мобільний телефон.

Зловмисник пояснив поліцейським, що замовляв пакунки з канабісом в Інтернеті. В подальшому фасував «товар» та продавав шляхом «закладок» через власний Telegram-канал. Правоохоронці провели також санкціонований обшук в оселі чернігівця, де виявили та вилучили зіп-пакети для фасування, ваги та пристрій для паління.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчий поліції, за процесуального керівництва Чернігівської окружної прокуратури, повідомив затриманому про підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.