Відео дняНовиниФакт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові на підтримку ЗСУ провели благодійний велопробіг

Featured Video Play Icon

Між повітряними тривогами та під дощем у ранок вихідного Чернігів приєднався до загальнонаціонального велопараду, аби разом з усією Україною проїхатися вулицями своїх міст та підтримати захисників. За свободу держави і кожного з нас попри всю силу ворога вони продовжують стояти на смерть, а ми продовжуємо жити, з гордістю носячи вишиванки та розгортаючи синьо-жовті стяги.

Цього дня тут – пересічні чернігівці та чернігівки, співробітники правоохоронних та силових структур, чернігівські оборонці, спортсмени, волонтери та громадські активісти. Загалом, зо дві сотні велолюбителів. Кажуть, долучилися, бо відчувають потребу бути саме в цьому місці, з однодумцями, і в такий спосіб висловити свою вдячність.

Стартуючи від Красної площі, за годину учасники та учасниці велопараду мали проїхатися до готелю “Україна”, далі до П’яти кутів, проспекту Левка Лук’яненка до Чернігівської політехніки та вулицею Шевченка повернутися до початкової точки. І якщо через чергову небезпеку ракетного обстрілу подолати вдалося лише половину маршруту, то з благодійною метою захід впорався на всі сто: на потреби 1-ої окремої танкової бригади зібрали понад 20 тис. гривень та готові перерахувати ще певну суму коштів на банківський рахунок.