Новини

У Чернігові діють додаткові рейси автобусів до віддалених районів міста: розклад руху

У місті діють додаткові рейси автобусних маршрутів № 21, 25 та 28 в окремі віддалені райони міста, які забезпечують можливість дістатися до робочих місць і звідти додому.

Про це повідомляє Управління транспорту міської ради.

Читайте також: На Чернігівщині терміново вводять у дію графік відключень світла «три через шість»

Так, автобус № 21 щоденно, за окремими рейсами о 6:30, 6:50, 18:24, 18:56, рухаючись з кінцевої зупинки “Півці” буде змінювати звичний маршрут, звертаючи з проспекту Миру на вул. Козацька з подальшим рухом вулицями Громадська, Інструментальна та Литовська, повертаючись на проспект Миру в районі Обласної лікарні та прямувати до зупинки “Автозавод”.

У зворотному напрямку за аналогічним маршрутом від зупинки “Автозавод” рейси автобусу № 21 відбуватимуться о 8:16, 8:49, 20:22, 20:48.

Автобус № 25 в робочі дні – за окремим рейсом о 7:44 заїзжатиме до району Півці з подальшим рухом проходження вулицями Курсанта Єськова, Михалевича, проспект Миру і далі за звичним маршрутом до зупинки “Завод Силікат”

У зворотному напрямку за аналогічним маршрутом від зупинки “Завод Силікат” до району “Півці” рейси відбуватимуться об 11:56.

Автобус № 28 – в робочі дні за окремим рейсом о 6:16 рухаючись від кінцевої зупинки “Залізничний вокзал” заїзжатиме на вул. Малиновського до зупинки “Лижна база” з подальшим рухом за звичним маршрутом до зупинки “Яцево”.

В зворотному напрямку за аналогічним маршрутом від зупинки “Яцево” із заїздом на зупинку “Лижна база” автобус їхатиме о 15:52.