Факт-новини: оперативні сюжети

Творчий дебют чернігівської мисткині Олександри Лоскутової

Featured Video Play Icon

У дружній, теплій та надихаючій атмосфері у стінах оновленої школи музики “Дієз” пройшов дебютний творчий вечір чернігівки Олександри Лоскутової. Зі сцени звучали відомі кавери, а миті естетичного задоволення дарували присутнім картини мисткині. Олександра Лоскутова – справжній вибух таланту в усіх його проявах. Співає, малює, пише книги і виховує трьох не менш талановитих дітей.

Захоплюватися співом та написанням картин жінка стала близько трьох років тому, має чимало прихильників. На виставці мисткиня представила близько 20 художніх робіт, кожна з яких по-своєму унікальна. Більшість полотен Олександра створює за допомогою фарб і пальців рук, не використовуючи при цьому пензлів. На виконання йде від декількох годин до двох тижнів.

Надихають на творчість художницю щасливі моменти, музика і рідні, що завжди поруч. Тяга до малювання і співу у мисткині прокинулася давно, і все це – спадкове, розповідає про доньку мати Ганна Третяк.

Дмитро Лоскутов – найважливіша людина в житті Олександри і найбільший поціновувач її таланту. Підтримує дружину в усьому, що вона робить. Саме він ініціював виставити її картини на розсуд широкому загалу.

Привітали Олександру Лоскутову з творчим дебютом і її діти. Близнючки Кіра та Марта, які також успадкували співочий талант і професійно займаються музикою , – чутливо та зворушливо виконали пісню для матусі.

Гості вечора довго не хотіли відпускати Олександру зі сцени, слухали її пісні та милувалися художніми роботами. На її адресу лунали щирі слова та овації . На досягнутому мисткиня зупинятися не збирається.

Попереду, зізнається, чимало планів, зокрема – опанувати нові техніки живопису і представити виставку робіт вже за межами рідного міста. Ця експозиція триватиме у приміщенні музичної школи “Дієз” протягом двох тижнів. Вхід на виставку вільний.