Факт-новини: оперативні сюжети

Амбітні плани розвитку Чернігова

Featured Video Play Icon

У середу, 28 липня в літньому театрі міського парку культури та відпочинку, як кажуть, не було де і яблуку впасти. Тут презентували Політичну партію “Рідний дім”, яку створив Владислав Атрошенко наприкінці минулого року. Містяни позитивно відгукуються про вже зроблені добрі справи для Чернігова і хочуть їх продовження.

Зі сцени лунає національний гімн у виконанні чернігівських артистів. В залі панує піднесена атмосфера. Згодом учасники зібрання переглядають відеоролики про те, яким Чернігів був 5 років тому і яким став тепер. Повернути історію назад і побачити Чернігів до і після – такі моменти спливають у пам’яті присутніх за лічені секунди. Їхні обличчя переповнені емоціями. А на сцені з піснею про рідне місто з’являється народна артистка України Марина Гончаренко.

Після виступу Марини Гончаренко з промовою до учасників заходу виходить лідер політичної партії «Рідний дім» Владислав Атрошенко. Він презентує стратегію партії і програму розвитку Чернігова.

-Наша мета – зробити зміни на краще в Чернігові незворотними, продовжити добрі справи та вивести Чернігів на перші місця в усіх рейтингах міст України, – каже В. Атрошенко. – Чернігів повинен стати найчастішим, найбезпечнішим та найкомфортнішим містом в Україні.

Попереду багато роботи, наголошує міський голова, але чи не найсерйознішим викликом сьогодення є COVID – 19 . Тільки за час карантину міський бюджет за результатами першого півріччя недоотримав 110 мільйонів гривень. Крім того, десятки тисяч людей не працювали.

Владислав Атрошенко озвучив програмні цілі. А це – і завершення децентралізації в інтересах громад, економічний розвиток регіону, підвищення рівня життя людей і ще багато важливих завдань, які мають забезпечити розвиток Чернігівщини. Міський голова окреслив і плани на майбутнє.

-Повернення до комунальної власності Облтеплокомуненерго та Чернігівської ТЕЦ, будівництво сміттєпереробного заводу, перетворення Центрального парку культури і відпочинку на один із найкращих у Східній Європі, будівництво Міського палацу спорту та надсучасної школи-садочку на Бобровиці, завершення реконструкції Валу та інші амбітні проєкти, – зазначив міський голова.

Усе це можливо зробити лише разом із потужною командою лідерів. Багато хто з них мав змогу виступити в підтримку керманича міста, поділяючи його принципи.

Присутні хвилиною мовчання вшанували чернігівців, полеглих за свободу і незалежність рідної землі. Підтримує Владислава Атрошенка у такий відповідальний момент і молодь. Вона також зібрала свою команду і створила молодіжне крило партії. Ці юнаки та дівчата готові втілювати в життя інноваційні та креативні проєкти задля розвитку міста. Тож міський голова дякує їм і всім, хто долучився до такої важливої справи.