Факт-новини: оперативні сюжети

Таємниця переродження душі

Featured Video Play Icon

Таємниця життя та переродження жіночої душі. Глибока духовність відроджується у ліриці поетеси з чернігівським корінням. 2 вересня на подвір’ї бібліотеки імені М. Коцюбинського пройшов творчий вечір Наталки Фурси та презентація її нової книги.

За словами Наталії, “Ані вирію, ані скиту” – книга, яка змінювалась і змінювала свою авторку. Жінка працювала над нею 5 років. Назва книги описує процес духовного пошуку та становлення душі. Наталія Фурса так розповідає про свою нову книгу : «…людина якщо духовно глибоко переживає цей світ, їй і в скиту тісно, і вона з мурашки буде рости у великий світ. І у вирії вона теж не найде спокою, і вона буде повертатись і до скита, і летіти кудись далі і далі.»

Багато чернігівців завітали до бібліотеки, щоб особисто зустрітися з Наталкою Фурсою. Серед них – і завзяті шанувальникии і ті, хто тільки розпочинає своє знайомство з лірикою поетеси. Творчий вечір пройшов у ліричній атмосфері. Відвідувачі отримали справжнє задоволення від поезії Наталії Фурси та живого спілкування з авторкою.