НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Ситуація керована і не критична

Featured Video Play Icon

Усі керівники, які відповідають за прибирання снігу у Чернігові, мають працювати у місті, а не сидіти на нараді.  Так розпочав оперативку у вівторок,  9 грудня,   Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Сніжитиме ще, як мінімум, до суботи. Тож організація роботи прибиральної техніки та  персоналу у зоні особистої відповідальності керівників відповідних підприємств,- акцентував мер. Нагадаємо, КП «АТП 2528» – розчищає дороги , пішохідні тротуари та зупинки.

КП ” Зеленбуд”- парки та сквери. ЖЕКи та ОСББ – прибудинкові території. Щодо громадського транспорту ситуація  не критична. Він ходить не за графіком, але  перевезення забезпечує, – повідомив очільник профільного управління Олександр Рижий.

На теплогенеруючих підприємствах міста, а це  Чернігівська ТЕЦ і  Облтеплокомуненерго , теж все стабільно та безаварійно, – запевнили їх керівники.

Щодо рівня захворюваності на коронавірус ситуація  керована, – наголосив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Виступаючі  порівняли статистику у Чернігові на піку захворюваності, а це грудень минулого року, і дані на 8 лютого 2021-го. Так,  станом на 4 грудня 2020р. госпіталізованих було 255 осіб, на 8 лютого 2021 – 126 пацієнтів.

На ранковій нараді також озвучили ще низку інших важливих для життєдіяльності  Чернігова питань.