Новини

Стати кращою версією себе зі знаменитим брендом Karl Lagerfeld

Мода вже не перше десятиліття вважається надзвичайно важливою частиною життя багатьох із нас. Вона дозволяє показати свій внутрішній світ, настрій, характер, смакові уподобання лише вбранням, і це лише мала частина. Одяг говорить про ваш статус і становище в суспільстві, адже ні для кого не секрет, що зустрічають по одязі. Багато століть фешн-тенденції змінювалися одна за одною і найвідоміші і найзатребуваніші модельєри представляли нам шикарні покази, по подіумах яких впевнено крокували найкрасивіші дівчата у світі.

Сьогодні ж ця індустрія ні крапельки не зупинилася у розвитку і з кожним сезоном пропонує нам стильніші тренди. Тут ми пропонуємо обговорити дітище одного і найвпливовіших персонажів у світі моди – бренд Karl Lagerfeld. Її засновник і досі є легендарною людиною. Карл винаходив колекції для багатьох найвідоміших марок, таких як Chanel, Louis Vuitton, Fendi та багатьох інших. Компанія розпочала своє існування у 1975 році і є актуальною до сьогодні.

Асортимент повний мужніх та брутальних, але універсальних та ділових виробів, якими ви зможете повністю наповнити гардероб та легко поєднувати їх між собою, а також з іншими вбраннями. У палітрі кольорів переважають класичні відтінки чорного, білого, сірого та коричневого, тому комбінування іміджів не становитиме великої кількості часу та сил. Також, ви зможете знайти і незвичайніші речі в яскравих забарвленнях, які необхідні для розведення гардеробу і додавання родзинки в той чи інший образ.

Ми пропонуємо розглянути саме лінійку верхнього одягу Karl Lagerfeld, адже починається більш прохолодний час і настав час утеплюватися!

Демісезонні та шкіряні куртки виготовляються у різноманітних дизайнах з гудзиками, блискавкою. Саме ці моделі виглядають найсуворіше, підкреслюють плечі та руки.

Укорочені та подовжені пуховики можливі з капюшонами та без, з коміром стійкою. Також фірма має оригінальні варіанти з глянсовим покриттям.

Обов’язково зверніть увагу на пухові жилети, які підійдуть не тільки для осінньої повсякденності, а й врятують і прохолодним літнім вечором. Носіть їх у розслаблених іміджах з худорлявими і джоггерами, що неймовірно стильно і актуально в поточному сезоні.

Купуйте все це та інші вироби Karl Lagerfeld на офіційному сайті Ultrashop. Користуйтеся розділом аутлет, бонусною програмою та швидкою доставкою. Вдалих покупок!