Факт-новини: оперативні сюжети

Спілка жінок Чернігівщини обрала нову очільницю

Featured Video Play Icon

Громадська організація «Спілка жінок Чернігівщини» обрала нову голову. Нею стала педагогиня, головна редакторка одного з чернігівських видавництв Тетяна Роєва. Її кандидатуру одноголосно затвердили членкині організації.

– Вона дуже професійна, вона дуже відповідальна, сучасна, дуже гарний організатор, вимоглива до себе та інших. І разом, я розумію, у майбутньому наша організація буде розвиватися, це однозначно, – підкреслює членкиня президії ГО «Спілка жінок Чернігівщини» Надія Шатирко.

Цьогоріч попри виклики та випробування, спілка продовжувала працювати, зокрема, над досягненням миру та перемоги. Пріоритетними напрямками їхньої роботи стали підтримка бізнесу членкинь, надання всебічної допомоги Збройним силам України та створення середовища для гуртування жінок.

-Це дуже серйозна спілка, дуже серйозна організація в якій залучені представниці не слабкого полу, однозначно не слабкого. Наші жінки показали, що вони дійсно можуть і воювати, і годувати, і працювати, і бізнесом займатися, всім, – зазначає голова Чернігівської обласної ради Олена Дмитренко.

За словами новообраної голови, вона планує утримати всі 30-річні традиції роботи спілки, а також сприяти розвитку нових напрямів діяльності.

Ми маємо дуже гнучко реагувати на те, що відбувається в суспільстві, що відбувається в державі і відгукуватися на потреби жіночого руху нашої рідної Чернігівщини, – наголошує новообрана голова ГО «Спілка жінок Чернігівщини» Тетяна Роєва.

За роки існування Спілкою жінок Чернігівщини було здійснено безліч важливих ініціатив, проєктів, залучено гранти фінансової допомоги. Головним завданням для жінок, що входять до спілки залишається розвиток нашої області та країни загалом. Саме тому, вони вже розробляють план заходів на наступний рік.