НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Спецодяг, рукавички та пауербанки. Гуманітарна допомога надійшла для комунальників Чернігова

Featured Video Play Icon

Тактичні рукавички, пауербанки, аптечки та спецодяг для комунальників.Така гуманітарна допомога надійшла до Чернігова від Міжнародного республіканського інституту, який проводить навчання для представників місцевого самоврядування та різноманітні муніципальні опитування та дослідження.

На базі КП “Будинок книги” з початку активної фази бойових дій працював волонтерський центр, який допомагав чернігівцям у скрутний час продуктами, предметами гігієни, памперсами і дитячим харчуванням. Як пояснив керівник підприємства Артем Стах, частину допомоги вони поки що залишать в центрі, а спецодяг одразу ж передадуть КП «Зеленбуд».

Спецодяг для комунальників, це дійсно те, що необхідно, кажуть озеленювачі, особливо рукавички, які в літню пору у них просто “горять”, а руки не відмиваються від трави і землі.

Навіть під час воєнних дій Чернігів був доглянутий і охайний завдяки комунальникам. Частина працівників виїхала, тож тим, хто залишився, доводилося працювати за двох.

Нині вони старанно доглядають за зеленими насадженнями, косять траву і висаджують неповторні квіткові композиції для того аби чернігівці могли помилуватися красою і відволіктися від важких думок про війну.