Факт-новини: оперативні сюжети

Соціальна допомога

Featured Video Play Icon

Соціальні працівники  Чернігівських територіальних центрів  соціального обслуговування населення, які працюють зі старенькими на дому не мають стояти годинами у чергах , аби сплатити за своїх підопічних комунальні послуги та зробити певні уточнення у розрахункових центрах тепло, водо, газо- та електропостачальних компаній Чернігова. Розробити відповідний механізм для  них  доручив Владислав Атрошенко на ранковій нараді 29 вересня.

Крім цього стан приміщення, у якому знаходиться Новозаводський територіальний центр, потребує капітального ремонту. Він не задовольняє ні працівників ні їх підопічних, – акцентував Владислав Атрошенко.

Міський голова доручив  проаналізувати усі варіанти, спів ставити вартість капітального ремонту  діючого приміщення та варіанти  переселення в інше сучасне чи більш привабливе.

З 1 жовтня після ліквідації районних у місті Чернігові рад  вступає в силу попереднє  рішення Чернігівської міської ради про передачу повноважень у сфері соціального захисту, які до цього виконували два районні терцентри, до  міського Департаменту соціальної політики. З  1 жовтня Департамент  набув повного обсягу своїх повноважень. При цьому для чернігівців , які отримують ці послуги нічого не змінюється. Відділення соціальної допомоги вдома теж знаходиться у структурі департаменту. Реорганізація стосується лише керівництва та підпорядкування. Відповідні технічні рішення затверджені на засіданні виконкому у перший день жовтня.