Факт-новини: оперативні сюжети

Снігу не бояться

Featured Video Play Icon

Якщо завтра піде сніг, КП “АТП 2528” достатньо буде 1,5 години аби вивести транспорт на його прибирання,- наголосив на оперативній нараді у міській раді його керівник  Руслан Волок. Підприємство готове до зими. Є запаси пісчано – сольової суміші  та гума для авто. На інших комунальних підприємствах Чернігова теж все йде у плановому порядку. Після  карантинних відпусток  на житлово- комунальних підприємствах міста триває  інтенсивна робота. До 1 вересня  обіцяють зробити все, – повідомив головний комунальник міста Ярослав Куц. 

На  “Облтеплокомуненерго”  наразі в роботі 10 об`єктів. На 17 йдуть розкопки. В котельні на Староказарменній виконано 50 % робіт  з її модернізації, -повідомив Віктор Геращенко.  На ТЕЦ теж триває виконання інвестиційної програми. Йде заміна мереж на Гончій та Коцюбинського. При цьому вивчається питання щодо оголошення конкурсу на обслуговування  житлової території, яка наразі знаходиться в управлінні компанії “«МАЙАС СІЛТУМС».

На оперативній нараді керівники комунальних підприємств   повідомили, що мешканці міста вчасно розраховуються за отримані послуги.

–  Ми дякуємо чернігівцям за розуміння важливості  вчасних платежів ,- підсумував Владислав Атрошенко. Комунальні платежі –  це той ресурс, який дозволяє комунальникам  готувати житлові будинки до наступної зими, акцентували на нараді виступаючі .