Факт-новини: оперативні сюжети

Штрафмайданчик поліції змінить локацію

Featured Video Play Icon

Штрафмайданчик для вилучених поліцією автомобілів планують перемістити з Жабинського на вулицю Дрозда. Як озвучив на ранковій нараді у муніципалітеті Чернігівський міський голова ,з таким проханням звернулося керівництво Головного управління Нацполіції області. Причина у тому , що задіяна територія вже не відповідає ані нормам щодо площі такого майданчика, ані фактичній потребі.

За літо питання щодо визначення нової локації для штрафмайданчика поліції бути вирішено. Управління ЖКГ має облаштувати цей об’єкт і передати Національній поліції, яка буде ним надалі опікуватися.

Щодо штрафмайданчика для авто, які евакуюватимуть працівники КТП 25 28, він , скоріше за все, буде на території цього комунального підприємства. Щодо іншої матеріально-технічної допомоги органам Національної поліції міський голова зазначив, що цього року, окрім штрафмайданчика, коштом міста відремонтують службове приміщення в одному з опорних пунктів. Кошти на це в міському бюджеті закладені, ремонтні роботи розпочнуть у липні.