Факт-новини: оперативні сюжети

Сесія з обмежувальними заходами

Featured Video Play Icon

У місті триває підготовка до квітневого пленарного засідання міської ради.

Квітнева сесія Чернігівської міської ради відбудеться з додатковими обмежувальними заходами. Крім депутатів до сесійної зали цього разу чернігівців не пропускатимуть. Бо карантин вимагає дотримуватися певних правил .

Тож депутатів розсадять по всій сесійній залі з дотриманням необхідної відстані між ними. При цьому онлайн – трансляція буде. Всі бажаючі зможуть слідкувати за перебігом пленарного засідання з власного дому чи кабінет на сайті міської ради або на сторінці «Прес-служба Чернігівської міської ради» в соцмережі Facebook.
Міський голова звернувся до чернігівців , аби вони зрозуміли ситуацію. Через пандемію та небезпеку поширення інфекції ,чернігівці вперше не зможуть прийти на засідання до сесійної зали.

Скоріш за все , у такому форматі. відбудеться як квітнева так і травнева сесії. Владислав Атрошенко дав доручення розробити план засідань профільних комісій, аби депутати могли працювати з дотриманням відповідних норм. Нагадаємо , березневе пленарне засідання Чернігівської міської ради через карантинні застереження не відбулося.