Новини

На Чернігівщині фура зіткнулася з легковиком: є загиблий та травмовані

На 100 км автодороги М-02 «Кіпті-Глухів-Бачівськ» біля с. Шаповалівка Ніжинського району о 17 годині 26 січня сталася дорожньо-транспортна подія. Зіткнулися фура і легковик, у результаті загинула одна людина, ще одна постраждала.

 За інформацією поліції Чернігівської області, 25-річний водій легкового автомобіля виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з вантажівкою «DAF» з причепом під керуванням 50-річного корюківчанина. 

Читайте також: На Ушинського Волга влетіла в електроопору: водія госпіталізували

У результаті ДТП водій легкового автомобіля отримав тілесні ушкодження та каретою екстреної медичної допомоги був доставлений до  КНП «Бахмацька міська лікарня». Пасажир легковика від отриманих травм загинув на місці аварії. Водій вантажного автомобіля від медичної допомоги відмовився.

 Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Поліція з’ясовує обставини автопригоди в рамках провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Покарання згідно з нею — позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.