НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

« Роботу, роботу!»

Featured Video Play Icon

З такими гаслами вийшли 26 квітня на акцію підприємці у Чернігові. Кажуть, місяць чергового локдауну довів їх до крайньої межі. Вони готові перекривати вулиці аби отримати можливість годувати свої родини.

Останні кілька днів кількість госпіталізованих з COVID у Чернігові знизилася. Якщо така тенденція збережеться наступні три дні, місто може отримати інше коронавірусне забарвлення.

  • Якщо Кабмін до четверга не прийме послаблення карантину для Чернігова – значить, ми на місцевому рівні дозволимо працювати максимально тим категоріям малого і середнього бізнесу, кому можливо, – пообіцяв Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Підприємці передали своє Звернення до Чернігівської міської ради і вирушили під стіни обласної державної адміністрації. Там в чергове озвучили свої вимоги. Заступниця губернаторки розказала людям про те, як вони у ручному режимі добувають кисень для лікарень і висловила надію, що рівень захворюваності спадатиме і у четвер Кабінет Міністрів України перефарбує наш регіон в більш приємний колір.