Факт-новини: оперативні сюжети

Різдвяний подарунок. Юні чернігівці відвідали головну ялинку країни

Featured Video Play Icon

14 – річний Роман Моргун ділиться емоціями – напередодні Різдва він їде до Києва відвідати головну ялинку столиці та Національний цирк України. Він – у числі 30 юних чернігівців, кому випала нагода побувати в новорічному Києві.

Мама двох донечок Олена Молодша радіє разом з дітьми, адже її дівчатка також їдуть до Києва. Каже, такий подарунок напередодні Різдва – справжня казка для її малечі.

Безкоштовну поїздку до столиці організував депутат Чернігівської міської ради Володимир Коваленко. Каже, перевагу віддавали дітям пільгових категорій – з малозабезпечених сімей та учасників АТО. Забезпечили і професійний супровід та дотримання протиепідемічних заходів. Загалом же благодйні екскурсії для дітей він організовує 7 рік поспіль.

Володимир Коваленко каже, напередодні Різдва важливо подарувати дітям казку, адже це емоції і враження, які залишаться надовго.

Наступну подорож для чернігівських дітей Володимир Коваленко планує організувати навесні до Батурина, якщо не завадять карантинні обмеження. Ці ж зимові канікули запам’ятаються дітям не лише подарунками під ялинку, а й пізнавальними екскурсіями.