Факт-новини: оперативні сюжети

«Рідний дім» у Ріпках

Featured Video Play Icon

Селище Ріпки. Вечір п’ятниці 10 липня. На площі біля районного будинку культури збираються люди. Політична партія «Рідний дім» запросила мешканців Ріпок на свою презентацію. Люди знають лідера партії Владислава Атрошенка ще з тих часів, коли він представляв їх округ у Верховній раді України.

На сцені співають відомі на Чернігівщині актори, а ведучий нагадує людям про необхідність дотримуватися карантинних обмежень. Учасникам роздають маски.Є також дезінфікуючі засоби. На площі для дітей працює містечко атракціонів. Аніматори розважають малечу. А дорослі долучаються до богатирського шоу Чемпіона світу зі стронгмену Олександра Пеканова.Український силач, наш земляк демонструє силу та пропонує бажаючим підняти 125 кілограмову штангу.

Міський голова Владислав Атрошенко піднімається на сцену. Поряд з ним люди, які розділяють позицію політичної партії «Рідний дім».Їх добре знають мешканці Ріпок. При цьому у Владислава Атрошенка на очах сльози.

Він також повідомив про те, що Аграрна партія України вирішила йти на місцеві вибори на Чернігівщині в одній команді з «Рідним домом». 28 із 30 членів виконкому цієї політичної сили підтримали ідею об’єднання.

Представники політичної партії «Рідний дім» закликали мешканців Ріпок приєднуватися до їх команди аби спільно розбудовувати Чернігівщину.