Факт-новини: оперативні сюжети

Рідний дім – у Городні

Featured Video Play Icon

На центральній площі Городні  багатолюдно. Біля районного будинку культури імпровізована сцена. Тут проходить презентація партії “Рідний дім”. На сцену піднімаються люди, які  підтримують  політичну силу. Її  лідера Владислава Атрошенка тут знають не лише як очільника  Чернігова. Городня – це  його перший рідний дім. Тож недарма,  вітаючи жителів містечка, лідер політичної партії  називає їх земляками.

-З повагою  до вас! Це моя мала батьківщина, – наголошує Владислав Атрошенко. –  Ми ставимо за  мету – об’єднати потужну команду керівників на рівні місцевого самоврядування. Оце найголовніша по суті  ідея  партії, щоб в місцеве самоврядування прийшли адекватні люди.

Владислав Атрошенко наголосив, що до партії “Рідний дім” входять  кращі з кращих у своїх галузях, люди,  які зацікавлені  зробити життя  на місцях   комфортнішим і кращим.  Міський голова Городні  Андрій Богдан  підтвердив,  що в партію об’єднуються люди, які хочуть будувати країну.

Лідер партії “Рідний дім” поспілкувався з мешканцями і побував на рідних йому  місцях Городні:

-Городня – це моя батьківщина, це мій рідний дім. На вулиці Леніна, 62 біля сільгосптехніки бувшої я виріс,  до 7 років у дєдушки і бабушки.

У  Маложаві, що під Городнею,  жив колись дідусь  Владислава Атрошенка,  розповідає виконуюча обов’язки старости  округу Людмила Куца.  Люди  й дотепер пам’ятають  діда і  поважають його внука. Знають про Владислава Атрошенка в Городні по конкретних справах у Чернігові.

Для жителів Городні  цього вечора було справжнє свято. Дивував усіх присутніх чемпіон світу стронгмен  Олександр Пеканов. Він піднімав тонни ваги і долучав до богатирського шоу сильних чоловіків та жінок.  Малечу розважали  аніматори, працювали  для них і атракціони. Зі сцени лунали голоси чернігівських  виконавців.  Але так, як в Україні триває адаптивний карантин, ведучий  заходу постійно нагадував присутнім про необхідність дотримуватися  карантинних  обмежень. Для тих, у кого не було маски й дезінфектора,  пропонували їх  у спеціально облаштованих наметах.