Новини

Рятувальники прибирають наслідки негоди на Чернігівщині

14 березня на території Чернігівської області спостерігалось різке погіршення погодних умов та посилення вітру, внаслідок чого сталось падіння дерев на проїжджі частини автодоріг області.

Для проведення робіт по їх розчищенню підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області залучалися 3 рази, зокрема

Загалом, до ліквідації наслідків було задіяно 19 чоловік особового складу та 4 одиниці спеціальної техніки.

Сильний вітер наробив лиха на території Чернігівської області. За інформацією рятувальників, вітер повалив дерева на дороги, позривав дахи на будівлях. Для ліквідації наслідків буревію підрозділи ДСНС залучалися 3 рази,    на території Бобровицького, Варвинського та Коропського районів. Крім того, в райцентрі Ічня рятувальники 23-ої Державної пожежно-рятувальної частини залучались для проведення робіт по спилюванню аварійного дерева в житловому секторі.

Окрім цього,  негода залишила без електрики мешканців 42 населених пунктів області в 13 районах. У Бахмацькому-3, Бобровицькому -3, Варвинському -1 Городнянському – 1, Ічнянському -10, Козелецькому – 1, Корюківському -2,  Куликівському – 3, Ніжинському – 2, Носівському – 8, Прилуцькому – 4, Ріпкинському -2 та  Чернігівському -2.  Відновлювальні роботи тривають.