Новини

Прилучани провели в останню путь трьох захисників

12 липня у Прилуках попрощалися з трьома військовими, які служили в одному підрозділі військової частини А7330. Загинули разом 5 липня 2023 під час виконання бойового завдання у Луганській області.

Прощання з військовими

Солдат Валентин Кулій народився 15 червня 1968 року у місті Прилуки. Навчався в середній школі № 1. Закінчивши вісім класів чоловік пішов навчатися у Прилуцьке професійно-технічне училище. Проходив строкову службу у десантних військах.

Солдат — Валентин Кулій

Чоловік працював у комунальному підприємстві “Прилукитепловодопостачання” на посаді водія. Також Валентин здобував освіту у Прилуцькому фаховому технічному коледжі. На посаду електрика пішов працювати у Приватне підприємство “Таланпром”.

Після початку повномасштабної війни перебував на посаді водія гранатометного відділення.

Вдома у чоловіка залишились дружина, донька та два сини.

Солдат В’ячеслав Ланевич народився 17 липня 1975 року в місті Камінь-Каширський Волинської області. Після закінчення школи навчався в професійно-технічному училищі за спеціальністю майстер-будівельник. Пізніше вступив до Харківського педагогічного інституту. Після третього курсу навчання був призваний на строкову службу.

Солдат В'ячеслав Ланевич

Вячеслав працював на різних підприємствах. У 2018 році, після одруження, переїхав жити у Прилуки. Був працівником у супермаркеті “Фора”.

Як і Валентин, після повномасштабного вторгнення В’ячеслав був на посаді водія гранатометного відділення.

Вдома у нього залишились мама, вітчим, дружина, донька та брат.

Молодший сержант Дмитро Шень народився 16 березня 1986 року в селищі Димер Вишгородського району Київської області. Згодом родина переїхала у село Смош Прилуцького району, де Дмитро закінчив навчання в середній школі. Освіту здобував у Прилуцькому фаховому технічному коледжі за спеціальністю “електрифікація”.

Молодший сержант Дмитро Шень

Дмитро був працівником комунального підприємства “Прилукитепловодопостачання”. Ще до початку повномасштабного вторгнення брав безпосередню участь в антитерористичній операції на сході держави.

Після 24-го лютого 2022 року перебував на посаді старшого механіка-водія одного з підрозділів військової частини А7330.

Вдома у нього залишились мама, дружина, донька, брат та сестра.

За інформацією Чернігівського обласного ТЦК та СП.