Новини

На Чернігівщині попрощались з 5-ма бійцями, які загинули на Сході

Євген Кохась народився у 1981 році в Чернігові. Тут виріс та здобув освіту. Долучився до Збройних сил України на початку повномасштабного вторгнення. На службу потрапив до складу військової частини А0281 на посаду командира відділення. Отримав звання молодшого сержанта.

Євген загинув 10 березня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині. Попрощалися з воїном у його рідному місті, поховали на кладовищі “Яцево”.

На Чернігівщині попрощалися з п'ятьма загиблими захисниками

Микола Петрушевський народився на Закарпатті у 1982 році. Разом з родиною переїхав до села Дубовий Гай, що в Яблунівській громаді Прилуцького району. Останнім часом працював автослюсарем у Броварах. Після 24 лютого 2022 року пішов добровольцем до війська, служив у складі військової частини А4030.

6 березня 2023 року під час виконання чергового бойового завдання на Донеччині Микола загинув. Попрощалися з воїном у Прилуках.

На Чернігівщині попрощалися з п'ятьма загиблими захисниками

Ігор Рожик народився в 1989 році. Виріс на Тернопільщині, працював у Києві. Протягом кількох останніх років проживав з дружиною на Бобровиччині. З початком повномасштабного вторгнення став на захист України у складі військової частини A 4427.

12 березня 2023 року під час виконання бойового задання на Харківщині підрозділ Ігоря потрапив під артилерійський обстріл, внаслідок чого чоловік отримав несумісними з життям травми. В останню путь воїна провели у Бобровиці.

На Чернігівщині попрощалися з п'ятьма загиблими захисниками

Владислав Галушко родом із Бобровиччини, народився там у 1999 році. З початком повномасштабної війни почав займатися волонтерством. Згодом чоловік взяв до рук зброю, долучившись до складу військової частини А2120 на посаді оператора протитанкового відділення. 10 березня 2023 року під час боїв на Луганщині Владислав Галушко загинув. Попрощалися з воїном також у Бобровиці.

На Чернігівщині попрощалися з п'ятьма загиблими захисниками

У селі Галайбине на Борзнянщині в останню путь провели солдата Юрія Олещенка. Він народився 1988 року, навчався у рідному селі, працював у Києві. Після подій 24 лютого 2022 року долучився до лав ЗСУ (до військової частини А0281). Загинув воїн 11 березня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині.

На Чернігівщині попрощалися з п'ятьма загиблими захисниками

За інформацією Чернігівського обласного ТЦК та СП