Факт-новини: оперативні сюжети

Посадовці отримали на горіхи

Featured Video Play Icon

Своє незадоволення роботою деяких керівників Владислав Атрошенко висловив під час щотижневої  ранкової наради. Місто потрібно постійно інспектувати, і чітко розуміти, які недоліки потребують негайного виправлення.

Директор КП ” Чернігівводоканал ” Сергій Малявко отримав вказівку від мера перевірити всі дороги, аби розуміти, де прокладені аварійні комунікації, де є просадка асфальтового покриття і вчасно виправляти ситуацію. Були запитання щодо ремонту дороги (від школи мистецтв до фонтану на Кордівці) і до головного комунальника міста. Ярослава Куца.

По вулиці Рокосовського потрібно скосити траву, і надати певної форми зеленим насадженням, а саме кущам, які там є, аби вони мали привабливий вигляд.

-Вони різної форми, висоти, – обурюється мер. – Такого бути не може. Якщо ті рослини посаджені помилково, треба пересадити. Або привести до якоїсь стандартної форми.

Території в школах і садочках також необхідно привести до ладу, зауважив мер, і гілля прибирати вчасно. Крім того, потрібно негайно докласти плитку на ділянці дороги по вулиці Рокосовського.

Інше питання – освітлення П”ятницької церкви. Храм вночі повинен бути підсвіченим.

-Питання одне: чому я повинен вам це казати? – продовжує мер. – Тому що ви живете так, як вам зручно. Ви відпочиваєте, коли вам зручно. Ви працюєте тоді, коли вам зручно. А не так, як треба. Керманич міста поцікавився у керівників ЖЕКів, яка зараз ситуація із заборгованістю населення за надані ними комунальні послуги. По КП ” Деснянському” мешканці розрахувалися на 98 відсотків. У ЖЕКа №10 в травні було 104 відсотка проплат, у червні вже 95. ЖЕК-13 – 103 та 104 відсотків за аналогічний період відповідно. Тут з боржниками борються активно. Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко вкотре нагадав комунальникам, що з населенням треба працювати, аби люди розуміли важливість своєчасного розрахунку.