Факт-новини: оперативні сюжети

Поетичний фотовернісаж Віктора Кошмала

Featured Video Play Icon

Він зупиняє мить і вміє відтворити час. «Поетичний фотовернісаж Віктора Кошмала» – під такою назвою у бібліотеці імені Короленка відкрилася персональна виставка світлин відомого чернігівського фотохудожника.

Вже понад 50 років він щодня у пошуках цікавих кадрів. Каже, на творчість надихає краса навколишнього світу. Пейзаж, портрет, анімалістика, макрозйомка, міський пейзаж – у таких жанрах працює фотомитець.

На виставці представлено 42 робити. Тематика найрізноманітніша. Кожна світлина має свій неповторний настрій, кажуть шанувальники творчості Віктора Кошмала.

З відкриттям фотовиставки його прийшли привітати й представники влади. Віктор Кошмал давній друг бібліотеки імені Короленка. Тут йому завжди раді і підтримують усі його задуми й творчі ідеї.

На відкритті виставки презентували фільм про фотохудожника. А підтримує його у всіх творчих починаннях сім’я. Троє внуків пішли по стежині свого дідуся – також дружать із фотокамерою та подорожують Чернігівщиною. вже мають навіть перші досягнення і презентували свої фотовиставки.

Віктора Кошмала знають і в Україні, й за кордоном. Він завжди в пошуку. Каже, його робота цікава й життєдайна.Тож попереду ще багато задумів і звершень.