Новини

Побили, пограбували та викрали автівку: у Чернігівському районі затримали двох грабіжників

Чернігівські поліцейські затримали двох злодіїв, які напали на місцевого мешканця, викрали у нього бензопилу, телефон та інше майно, а потім втекли на легковику потерпілого.  Про це повідомляє поліція Чернігівського району.

23 жовтня удень до Чернігівського райуправління поліції звернувся мешканець одного з сіл району із заявою про скоєний відносно нього зухвалий грабіж.

Читайте також: Зламана рука та синці на обличчі: у Чернігові поліція розслідує обставини травмування однорічної дитини

Двоє молодиків заявилися до його обійстя, один з них ухопив цеглину і розбив нею чоловіку голову.

Поки заявник лежав непритомний, грабіжники обшукали садибу, викрали ряд особистих та господарських речей, а також заволоділи старенькою автівкою ВАЗ-2106. Куди вони могли втекти – побитий чоловік не мав жодного уявлення.

Менш ніж за добу поліція встановила місцеперебування старшого з братів, а невдовзі відшукали й молодшого. Обох грабіжників затримано. Автівку та викрадене майно у них вилучено.

Наразі поліція продовжує розслідування кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством) та частиною 4 статті 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. За тяжчою з них, фігурантам загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.