Новини

Зламана рука та синці на обличчі: у Чернігові поліція розслідує обставини травмування однорічної дитини

Вчора до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до лікарні госпіталізовано дівчинку, яка має синці на обличчі та перелом руки.

Як повідомили у поліції області, на місце події негайно прибули співробітники ювенальної превенції та слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління.

Читайте також: “Чернігівгаз” перейшов під контроль держави

Поліцейські встановили, що дитина мешкає разом з матір’ю, її співмешканцем та старшою сестрою. Сім’я перебуває на обліку в Чернігівському міському центрі соцслужб, як така, що опинилася у складних життєвих обставинах.

За словами матері, близько трьох тижнів тому однорічна дитина впала і вдарилася під час прогулянки, однак мати не звернула на це уваги.

Відомості про подію поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліцейські розслідують обставини травмування дитини у рамках провадження за статтею 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.