НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Побили і кинули до сміттєвого баку

Featured Video Play Icon

Зранку, 24 листопада, у Чернігові невідомі молодики  вдерлися до кабінету директора стадіону імені Юрія Гагаріна Олександра Овчаренка. Співробітниця спортивного закладу  Людмила бачила все на власні очі. Жінка й досі не може оговтатися від потрясіння.Коли директора потягли «на вихід», вона  викликала поліцію та «швидку». За словами Людмили, на вулиці біля входу в приміщення чекало ще близько п’ятдесяти невідомих осіб з символікою футбольного клубу «Десна».   

Поліція та «швидка» зреагували миттєво, їх поява  і зупинила  молодиків. Постраждалого Олександра Овчаренка доставили до травмпункту. У результаті інциденту чоловіку розбили голову та  лікті, до того ж,  він отримав струс мозку. Директор стадіону від  госпіталізації відмовився, після лікарні до пізнього вечора  у міському відділку поліції давав свідчення. Досі чоловік перебуває у стані шоку. Вважає, акція спланована заздалегідь за участі тітушок зі столиці.

«Прийшли,  як вони сказали, представники Ультрас «Десни». Але була машина  з київськими номерами і автобус київський. Я запам’ятав цих людей, зараз ми будемо робити упізнання. Вважаю, це дуже резонансне діло, якщо таке робиться у присутності  дітей. Більше 30 дітей було на стадіоні, всі бачили. Я прошу, нехай зроблять незалежну експертизу. Хтось же це замовив. Не може прийти на стадіон 70 людей безкоштовно, а потім бігти через кущі  і тікати з міста», – каже Олександр Овчаренко.

О.Овчаренко вважає, що це пов’язано з його призначенням та чутками, які з’явилися в соціальних мережах щодо ФК “Десна”.  

Справою  займається поліція. Опитують свідків, роблять відповідні експертизи, працюють з підозрюваними. Як повідомила речниця міського відділу ГУНП в Чернігівській області Наталія Слабеняк, поліція Чернігова розслідує обставини інциденту на стадіоні  у рамках кримінального провадження, тривають слідчі дії та першочергові заходи.  Поліцейські вже встановили осіб,  які причетні до хуліганства. У поліції запевняють, винні  будуть покарані. Хуліганам за вчинення правопорушення загрожує  до 4-х років позбавлення волі.