Новини

Перший випуск у чернігівській школі «МудрАнгелики»

Featured Video Play Icon

День,  якого так довго чекали. Роки навчання, хвилювань і незабутні моменти спілкування з вчителями, наставниками та однокласниками. А ще випробування, пов’язані з умовами війни. Та, попри всі виклики приватна школа «МудрАнгелики» відпускає у дорослий світ своїх перших випускників.

Якщо ставиш собі за мету – все обов’язково вийде, – переконана золота медалістка Ліза Петренко. Таку впевненість та оптимізм їй надали мудрі наставники, які були завжди поруч. І їм сьогодні вона вдячна найбільше.

До свята МудрАнгелики підготували креативну програму в стилі ток-шоу. У форматі інтерв’ю ділилися найкращими спогадами цього навчального року і навіть секретами про вчителів. А старші класи разом з викладачами створили свій хіт.

Перспективи та розвиток. Директорка закладу пані Неля Лавриненко розповіла дітям та батькам про плани на наступний навчальний рік, поновлення роботи гуртків та міжнародний обмін. Цього літа вона їде у відрядження аби домовитися про можливість для учнів старших класів пройти стажування в європейських навчальних закладах. А першим своїм випускникам бажає не зупинятися і вірить в їх успіх вже у дорослому житті.