Факт-новини: оперативні сюжети

Перший брифінг нового очільника ОДА В’ячеслава Чауса

Featured Video Play Icon

Без традиційного представлення активу області – одразу до справ. Так розпочав свій перший робочий день новопризначений голова Чернігівської ОДА В’ячеслав Чаус. 5 серпня зустрівся з керівниками структурних підрозділів ОДА і вже о 12.00 провів для місцевих журналістів свій перший брифінг на посаді. Представився так:

Сам про себе В’ячеслав Чаус каже: він людина президента, себе вважає ефективним менеджером, плюс, до всього додалася політика. Свою попередницю Анну Коваленко не критикував, але відзначив, що розпочаті нею проєкти треба “підтягувати”. Основне питання – це контроль за всіма процесами. Щодо новопризначень в обласній адміністрації заявив: команду перебудує, його заступниками будуть місцеві.

Серед завдань, які вирішуватиме першочергово назвав два: об’єднання громад і залучення інвестицій в область.

В’ячеслав Чаус заявив, що має досвід співпраці з громадами.

Серед пріоритетів – ініціативи Президента України, державні та регіональні програми. Медицина і спорт, на думку нового очільника ОДА, – найбільш проблемні галузі в області. Недооціненим він вважає і туристичний потенціал Чернігівщини. Нагадаємо, 4 серпня Указом Президента В’ячеслава Чауса призначено на посаду голови Чернігівської облдержадміністрації.