Факт-новини: оперативні сюжети

Перевірка пляжу «Золотий берег»

Featured Video Play Icon

У Чернігові за дорученням міського голови стартували перевірки дотримання карантинних вимог у громадських місцях. Представники влади разом з відповідними службами інспектують ринки, транспорт, кав’ярні та інші місця скупчення людей. В останній робочий день тижня перевіряли найпопулярніше місце відпочинку чернігівців – пляж «Золотий Берег».

Разом із заступником міського голови Андрієм Черненком вирушаємо на перевірку. Для початку – у заклади харчування, що розташовані на пляжі. Особливу увагу звертаємо на наявність антисептиків та дотримання соціальної дистанції. Як бачимо, поки – все в порядку. Місць харчування тут декілька. Тому йдемо далі. Персонал у рукавичках, наявні антисептики, є позначки дистанціювання. Столи дозволяють відвідувачам сидіти на відстані.

На черзі – громадська вбиральня. Прибиральниця Ганна Черток на вході – у масці, поряд антисептик. Жінка пояснює, як тут проводиться дезінфекція.

Вирушаємо до ігрової зони. Біля батута стоїть дезінфектор. Поспілківалися з відвідувачами. Завітали і до іншої дитячо-розважальної зони.

Не оминув перевірки і сам пляж. Особливу увагу приділили зоні, де купаються діти. Хоча на “Золотому березі” і були незначні зауваження, в цілому вимог адаптивного карантину тут дотримуються. Принаймні, поки що. Перевірки триватимуть щоденно у кожному районі міста.