Факт-новини: оперативні сюжети

Пакетована вода в укриттях, перекриття вулиці та демонтаж гаражів: чернігівців чекають зміни

Featured Video Play Icon

Апарат для пакування питної води придбає комунальне підприємство «Чернігівводоканал». Його використовуватимуть для того, щоб запасати воду в укриттях. Виділення коштів на цю покупку затвердив 20-го квітня виконавчий комітет міської ради. В першу чергу пакетованою водою забезпечать заклади освіти Чернігова.

-Щоб у нас в укриттях, куди спускаються реально люди, можна було забезпечувати водою. І воно зручно, одразу в герметичних пакетах, не треба привозити якісь ємності, міняти її постійно. Це, думаю, хороший крок, – зазначив в.о. міського голови Олександр Ломако.

На прохання «Чернігівводоканалу» виконком також погодив перекриття ділянки вулиці Святомихайлівської біля будинку №18 з 24 до 28 квітня. Об’їхати перекритий відрізок можна буде вулицями Мартина Небаби та Круговою.

-Там необхідно виконати ремонт на водопровідній мережі, оскільки в 60-х роках вона збудована, і там доволі складна ситуація по водовідведенню, – повідомив заступник директора КП «Чернігівводоканал» Павло Вовк.

Окрім цього виконавчий комітет погодив демонтаж двох незаконно встановлених гаражів на вулиці Пухова, а також кіосків на вулицях Текстильників, Мстиславській та 1-ї танкової бригади. Власників цих споруд встановити не вдалося. Демонтаж проводитиме муніципальна варта.