Новини

Останні новини в Україні: як закінчується рік для українців

Сьогодні в Україні відбувається багато позитивних змін: країна продовжує гідно давати відсіч рф, ситуація з енергосистемою стабілізується

Останні новини в Україні

Сьогодні в Україні відбувається багато змін. Багато в чому на ситуацію в країні впливає війна. Важливо не піддаватися на провокації, не впадати в паніку та дізнаватися останні новини України лише з перевірених або офіційних джерел.

Найактуальніші новини з фронту на сьогоднішній день виглядають наступним чином:

  1. Генштаб повідомляє, що за добу росіяни завдали 85 ракетних ударів по країні, а ЗСУ відбили низку атак на Донбасі.
  2. Ігнат: Остання ракетна атака не принесла росії бажаних результатів, тому рф може спробувати застосувати більш масований удар на початку нового року.
  3. Зеленський побував у Вашингтоні: поразка росії вже близько?

Усі вищезгадані теми та питання турбують кожного українця. Аналіз інформації з відкритих джерел свідчить про те, що ворогу не вдається перемагати на пол бою. Крім того, Генштаб повідомляє, що наступ з білорусі малоймовірний. Візит Зеленського в США може свідчити про новий етап у обороні країни та веденні війни.

Що з електрикою

Вночі ворог знову вирішив завдати шкоди енергосистемі України. Він використав дрони. На щастя, усі Шахиди вдалося збити, жертв серед населення не було. Тож міста України поступово повертаються до стабілізаційних  графіків відключення світла. А такі новини не можуть не радувати напередодні новорічних свят.