Новини

Осінній призов на строкову військову службу

З 1 жовтня у Чернігові розпочинається осінній призов на строкову військову службу. З цього приводу відбувся брифінг військового комісара щодо осіннього призову на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших формувань на території Чернігівської області.

“Згідно з Указом Президента і Постановою Кабінету Міністрів визначеного для Чернігівської області, на військову службу в жовтні, грудні 2020 року нам визначено 456 військовослужбовців для призову . З них в Збройні сили – 238 чоловік, Національна гвардія – 163, Державна спеціальна служба транспорту – 30 чоловік, і Державна прикордонна служба – 25 чоловік”, – зазначив військовий комісар Чернігівського обласного військового комісаріату Олександр Криворучко

Олександр Криворучко розповів про деталі отримання повістки та подальшої процедури оформлення призовників. Акцентував на тому , що згідно з чинним законодавством за порушення правил виконання військового обов’язку передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. При цьому усі призовники будуть проходити тестування на коронавірус.

Детальніше у випуску новин “Факт” о 19:00.