Новини

На самоізоляції – 26 класів

6-11 класи Чернігівської загальноосвітньої школи №3 – ще тиждень навчатимуться онлайн,- так вирішили на педагогічній нараді , яка відбулася 28 вересня. Наразі у низ 5 вчителів з позитивним тестом на COVID. При цьому загальна ситуація щодо захворюваності на коронавірус у навчальних та дошкільних закладах міста в цілому контрольована.

“По Чернігову по вчителях підтверджених з позитивним діагнозом – 15, технічних працівників -5. Дітей -6 На самоізоляції – 26 класів, 851 учень в групі подовженого дня.
Дитячі садочки :серед педагогічних працівників, вихователів – 2 випадки, серед технічних працівників -3, вихованці – 1.На самоізоляції 16 груп , 348 дітей”, – повідомив на оперативній нараді у міський раді головний освітянин Чернігова Василь Білогура.

Найбільше хворих серед педагогів у 22 ліцеї та третій школі. У чотирьох навчальних закладах міста по одному класу навчаються дистанційно, – проінформував Василь Білогура. Розвиток ситуації передбачити важко.

“У нас є великі ризики. Приклад ЗОШ №3, якщо буде критична кількість захворівших вчителів і дітей, є ризики переведення на дистанційну форму навчання”, – підкреслив міський голова Владислав Атрошенко

За цей час у Чернігові на коронавірус захворіло -44 дитини. З них – 31 – одужала, 13 – хворіє.Усі лікуються амбулаторно з симптомами ГРВІ, – повідомив начальник управління охорони здоров`я Чернігівської міської ради Владислав Кухар.