НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Місцеві перегони у Чернігові на 9 ранку

Ранок 25 жовтня у Чернігові видався спокійним. Незалежні спостерігачі  та представники громадськості   на старті виборчих перегонів не фіксували суттєвих порушень. Готовність регіону до місцевих перегонів та ситуацію на 9 ранку на виборчих дільницях аналізували у прес – центрі “Чернігівський вибір”.

–  За оперативними даними усі дільниці  працюють у штатному режимі. Дві відкрилися з затримкою, в с. Андріївка та  в залізничному ліцеї, на 20 та 30 хв. відповідно. Забезпечені усім необхідним. В уточнених списках виборців 790 300 виборців,- повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців Чернігівської ОДА Валерій Білоокий.

Усі виборчі дільниці готові до реагування у разі виникнення пожежної небезпеки. Наразі працює більше тисячі  рятувальників, задіяні також добровольчі дружини в селах. Задіяні 6 піротехнічних розрахунків та кінологічна служба, – проінформувала  речниця управління ДСНС  у Чернігівській області Ніна Луценко.

1500 поліцейських забезпечують порядок на виборчих дільницях.  Щодо порушень , які фіксували напередодні , у день тиші,  проінформувала речниця ГУ Національної поліції в Чернігівській області  Юлія Ковтун.

 Черги на виборчих дільницях фіксують представники комітету виборців України. Пояснюють це тим , що приміщення невеликі і людей  просять трохи почекати на вулиці.

  У разі виявлення будь – яких правопорушень поліціянти просять відразу телефонувати 102.