Новини

Оновлений клуб «Десна»

Featured Video Play Icon

17 вересня у Чернігові відкрили оновлений спортивний клуб за місцем проживання “Десна”. Він входить до складу комунального закладу “Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання” Чернігівської міської ради. Діти та підлітки щиро радіють закінченню ремонту. Тепер чернігівці можуть займатись у сучасному тренажерному залі та вільно відвідувати спортивні секції.

Клуб готовий приймати відвідувачів. Андрій Дериземля, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради ,запевнив, що оновлений клуб може спокійно конкурувати з сучасними фітнес-центрами. У клубі зробили капітальний ремонт всього приміщення. Діти та спортсмени можуть відвідувати клуб безкоштовно.

Міський голова Владислав Атрошенко особисто перевірив готовність клубу до роботи. За його словами, це восьмий відремонтований клуб за місцем проживання, у якому зможуть займатись більше ста дітей. На ремонтні роботи витратили 2 млн. 800 тис. гривень з міського бюджету. В цю суму входить капітальний ремонт приміщення, заміна комунікацій, закупівля меблів та боксерське приладдя. У Чернігові подібних закладів 18. Вони розташовані у різних мікрорайонах міста. В кожному з них працюють гуртки та організовуються інші активності для змістовного дозвілля дітей і молоді.