Факт-новини: оперативні сюжети

Одна проти всіх

Featured Video Play Icon

 Чим дошкуляє своїм сусідам мешканка будинку на вулиці Мазепи?

   Одна проти всіх. Саме так вважають мешканці будинку 22 по вулиці Івана Мазепи поводиться їх сусідка , яка розпочала ремонт у своїй квартирі і ігнорує їх зауваження та прохання. Люди зібралися біля свого під”їзду аби зустрітися з інспекторами ” Муніципальної варти” та керівництвом ОЖБК та в черговий раз попросити у них допомоги.

На зустріч вони запросили і нашу знімальну групу. Люди кажуть , що ніяк не можуть знайти спільну мову з новоселами однієї із квартир, які своїм ремонтом тероризують усіх мешканців під”їзду. Згідно з правилами благоустрою вивозити будівельне сміття під час проведення ремонту власного житла мають ті , хто там проживає, пояснив людям керівник ОЖБК Володимир Прищеп.

ОЖБК це може робити лише за рахунок спільного фонду мешканців будинку або за окремою угодою. Як нам пояснили інспектори ” Муніципальної варти” вони вже втретє приїздять у цей будинок. Проте спілкувалися з мешканцями скандальної квартири лише телефоном. Але це нічого не змінило , каже начальник екологічної безпеки комунального підприємства Ігор Попов. 18 березня у присутності нашої знімальної групи та делегації від будинку інспектори ” Комунальної варти” намагалися знову поговорити з мешканкою цієї квартири . Ось що з цього вийшло.

Відповіді ми не почули , двері ніхто не відкрив. Це свідчить про те , що мешканка проблемної квартири не має бажання висловлювати свою точку зору щодо будівельного сміття, яке барикадується на сходовій клітині та на майданчику сьомого поверху , а також біля будинку. Інспектори КП ” Муніципальна варта” складають відповідний протокол про порушення правил благоустрою та направляють його на розгляд адміністративної комісії при Новозаводській райраді. 

До нього додається ще низка попередніх актів , які були складені представниками ОЖБК у присутності мешканців будинку. На порушника правил благоустрою штрафи можуть накладатися без його присутності на засіданні комісії. При чому такі протоколи можуть складатися кожного дня, якщо порушник продовжить ігнорувати прохання своїх сусідів.Повідомив Ігор Попов.