НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Обкатка нових тролейбусів

Featured Video Play Icon

У Чернігові провели польові випробування третього з чотирьох нових низькопідлогових тролейбусів “Барвінок”, які нещодавно закупило ЧТУ. У середу близько двох годин спеціальна комісія їздила Черніговом, спостерігаючи, як поводить себе машина в роботі, і чи немає у неї очевидних недоліків. І випробування «рогатик» пройшов успішно.

Варто зазначити, що перші “Барвінки” з’явилися у Чернігові ще у 2012 році. Тоді у них було чимало “дитячих хвороб” – наприклад, в електроніці. Водій ЧТУ В’ячеслав Письменний, який у повсякденній роботі їздить саме на одній з таких ранніх машин, зазначає – новими тролейбусами керувати приємніше.

В ЧТУ вважають, що наприкінці квітня всі 4 нових тролейбуси вже вийдуть на маршрути. Після цього у нашому місті налічуватиметься вже 38 “Барвінків”, виготовлених чернігівським автозаводом.

Як пояснив Руслан Ємець, тролейбуси ЧТУ не прив’язані до конкретних маршрутів, тому нові “Барвінки” можна буде побачити у всіх куточках Чернігова. Але зазвичай низькопідлогові тролейбуси розподіляють так, щоб на кожному маршруті було хоча б два.