Новини

Новий 2022 рік: чого чекати від року Тигра?

За східним календарем 2022 рік триватиме під егідою Чорного (Блакитного) Водяного Тигра. Тигра вважають символом змін, який водночас дає невизначеність. Хоча для багатьох 2022 рік буде ідеальним часом оновити життя.

Яким буде рік Водяного Тигра

Астрологи стверджують, що 2022 рік буде для більшості знаків набагато вдалішим, ніж 2021 рік.

Багато людей досягнуть значних успіхів у різних галузях. Звичайно, деяких людей очікують розчарування і помилки. Це буде пов’язано з протиріччями в характері.

2022 рік насичений несподіванками, переважно з успішним результатом.

Оскільки Тигр володіє невичерпною енергією і може долати будь-які перешкоди, він сприятиме людям, які вміють ставити цілі і досягати результатів.

Також він буде на боці тих, хто прагне нових знань. У наступному році можна сміливо починати опановувати нові заняття і змінювати професію. Успіх чекатиме на всіх, хто навчатиметься і прагнутиме дізнатися щось нове.

Тигр любить ризикувати, тому він буде спокійно приймати різні авантюри. Головне, щоб ризик був заздалегідь проаналізований і враховані можливі наслідки.

Тигру не сподобаються люди, які сподіваються тільки на удачу і не докладають належних зусиль.

Тигр — ніжна і романтична тварина, тому він вітатиме любовні шлюби.

У плані здоров’я потрібно пильнувати хронічні захворювання нирок і сечовивідних шляхів. Зважаючи на стихію року, рекомендовано пити якнайбільше якісної води.

 Фінансові справи вимагатимуть розсудливості: поєднання бравади з відчайдушністю може дати непередбачуваний результат.

Як залучити щастя й удачу

До святкування 2022 року залишилося трохи більше місяця.

Щоб наступаючий рік став щасливим і прибутковим, напередодні прийнято влаштовувати генеральне прибирання, особливо ретельно очищаючи будинок від:

  • зламаних речей (у першу чергу, від битого посуду) – вони псують енергетику дому та провокують розруху;
  • непотрібних чеків і рахунків, старих газет – щоб не притягували в оселю бідність;
  • прострочених ліків і продуктів – щоб новий рік пройшов сито і без хвороб.

Під новорічні куранти прийнято загадувати найзаповітніше бажання, а в келих із шампанським кидати монетку – на щастя і для залучення багатства. І, звичайно, зустрічати Новий рік 2022 потрібно в правильно кольорі, запевняють астрологи.

Колір Нового року 2022

Головний колір в рік Тигра – блакитний. Він вважається символом мінливості. Тому заздалегідь варто налаштуватися на зміни. Щоб задобрити такого сильного і небезпечного хижака, як Тигр, можна сміливо вибирати тигрові кольори: оранжевий, чорний, золотистий,

білий, жовтий, пісочний, коричневий.

Наряди краще вибирати з елементами смужок і хвиль, а прикраси та аксесуари – з металу, перлів і просто з серії морської тематики.

Не варто надягати на свято вбрання та аксесуари фіолетового кольору. Адже Тигр не любить яскраві неонові (штучні) відтінки.

Як зустрічати Новий 2022 рік Тигра

На новорічному столі має бути якомога більше м’ясних наїдків. Адже для тигрів – це основна їжа, він – хижак. Урізноманітнити новорічне меню можна овочами й тропічними фруктами.

Де зустрічати Новий рік

Тигри – це мисливці-одинаки, які не люблять чужинців, але дружелюбні з представниками свого клану. Відповідно, Новий 2022 рік варто зустрічати у невеликому колі найрідніших. Краще зібратись вдома в колі родичів та друзів, а якщо самі хочете вирушити в гості, то приєднуйтесь тільки до невеликих компаній.