НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Новорічний концерт влаштували викладачі мистецьких шкіл

Тривають останні приготування до концерту. На сцені головний атрибут Нового року, який нагадує всім про наближення свята. Глядачі в очікуванні музичного дива. Перша музична школа  приймала гостей.

Новорічний концерт розпочався із всесвітньовідомого “Щедрика” Миколи Леонтовича. Знайома мелодія відразу створила теплу зимову атмосферу. У концертну програму учасники включили твори інструментального та вокального жанрів, композиторів-класиків та сучасних авторів. Високий професійний рівень підготовки та велике бажання виступити на сцені показали наші викладачі.

У минулому викладачі здобули перемоги на музичних конкурсах та фестивалях, набули концертного досвіду, а нині власним прикладом надихають своїх учнів на підкорення творчих вершин. Начальник управління культури міськради Олександр Шевчук привітав колег з новорічними святами та подякував їм за професійність і майстерність.

Цього року через пандемію проводилось дуже мало концертів. І діти, і викладачі скучили за сценою, за концертною атмосферою.

Творчій команді викладачів мистецьких шкіл вдалось створити у залі приємне передчуття зимових свят.