Новини

Необхідні товари для дому в 2023 році

Полегшення побуту та економія часу стали провідними мотивами в нашому житті і сучасні виробники побутової техніки пропонують безліч актуальних товарів для розв’язання цих питань. Підтримка здоров’я родини, забезпечення комфорту вдома та в офісі, економія часу стали можливими, завдяки електроприладам. Продаж в Чернігові якісної техніки для дому та офісу здійснюється у магазині Венкон.

Якість та доступність на найвищому рівні

Необхідні товари можна купити вигідно, з гарантією якості та у необхідній функціональній категорії разом з магазином Венкон. Адже тут представлені товари відомих світових брендів з різною ціновою політикою та незмінно високою якістю.

Фільтр для води Ecosoft Standard FMV3ECOSTD

Компактний та простий у встановленні триступеневий фільтр для очищення водопровідної води, що пом’якшує смак та цілком очищає воду від великих часточок, хімічних та біологічних елементів та робить її цілком придатною для вживання. Завдяки такій системі очищення, мінімізується утворення накипу на посуді при кип’ятінні.

Водонагрівач Ariston SG1 80 V

Міцний та надійний водонагрівач із мінімалістичним дизайном. Корпус виготовлений зі сталі з титановим покриттям, що гарантує його стійкість та тривалий період  експлуатації, має додатковий захист від протікання, а також спеціальний “кожух” для мінімізації втрати тепла нагрітої води.

Мікрохвильова піч Gorenje MO17E1W

Компактна і водночас містка мікрохвильова піч допоможе не лише розігрівати їжу, а й готувати найпростіші страви, розморожувати продукти, зберігаючи їх корисні властивості та економити час. Стильний дизайн та невеликі розміри дозволяють розмістити мікрохвильовку на будь-якій кухні, а завдяки системі очистки за допомогою водяної пари, можна обійтись без агресивних хімічних засобів для її миття.

Електрочайник Gorenje K15DWW

Стильний чайник для швидкого нагріву води, виготовлений з дотриманням усіх безпекових вимог, підійде для використання вдома та офісі, має режим автовимкнення, функцію захисту від перегріву. Нагрівальний елемент не контактує з водою.

Рекуператор Blauberg Vento Expert Plus WiFi

Постійна вентиляція приміщення для підтримки здорового клімату та свіжості повітря зі збереженням температури всередині, що не потребує вашого втручання, легко реалізується за допомогою цього простого компактного приладу.