Факт-новини: оперативні сюжети

Небезпечна дорога

Featured Video Play Icon

Чи збудують на Кільцевій підземний перехід?

Питання будівництва підземного переходу на вулиці Кільцевій стало предметом дискусії на пленарному засіданні 50-ї сесії міської ради. Нагадаємо , компанія забудовник , яка в цьому мікрорайоні створює житловий комплекс, на етапі відведення земельної ділянки в оренду взяла на себе зобов’язання – створити тут підземний перехід. Його внесли у план забудови, проте час іде, а роботи так і не розпочались. Тому депутати вирішили запросити на засідання представника компанії, аби дізнатися про його плани. Після дискусії представник забудовника запевнила, що компанія виконає взяті на себе зобов’язання. Хоча місце, де побудують перехід, хочуть змінити.

За подальшими діями забудовника спостерігатиме управління ЖКГ міської ради. А поки в районі, де стоять новобудови, немає взагалі ніякого переходу. Люди на свій страх і ризик перетинають вулицю де прийдеться. Машин на Кільцевій, може, і не найбільше в Чернігові, але їхня швидкість доволі висока.

Депутати дали компанії три місяці для вирішення всіх питань , які стосуються містобудівної документації для старту будівництва саме підземного пішохідного переходу на Кільцевій.