Факт-новини: оперативні сюжети

Названі переможці Чемпіонату України з пляжного волейболу

Featured Video Play Icon

Завершився чемпіонат України з пляжного волейболу, який проходив у Чернігові на “Золотому березі”. За результатами фінальних ігор перші місця серед жінок посіли сестри Ірина та Інна Махно із Києва, а серед чоловіків найкращими виявилися Ярослав Гордєєв та Сергій Попов із Запоріжжя.

 Фінальний тур Чемпіонату України з волейболу пляжного серед чоловічих і жіночих команд проходив з 4 по 6 вересня.  В змаганнях взяли участь 16 чоловічих та 15 жіночих команд. Нагадаємо, найсильніші збірні команди   з різни регіонів України боролися як за медалі та звання чемпіонів України, так і за право бути у збірній національної команди. Тепер переможців чекають міжнародні змагання.

 Михайло Мельник, президент Федерації волейболу України,  високо оцінив рівень організації чемпіонату: «Дякуємо за свято, яке зробили для всього українського волейболу! Дуже шикарний у вас пляжний стадіон!». Спортсмени також схвально відгукувались про чернігівські майданчики.

Саме завдяки спортивній  інфраструктурі Чернігову вдалося отримати право на проведення змагань такого рівня, каже Андрій Дериземля, начальник управління, сім’ї, молоді та спорту ЧМР. Були деякі питання, які завдяки міському голові, депутатському корпусу, КП «Паркування  і ринок» були вирішені. У неділю, 6 вересня,  міський голова Владислав Атрошенко, керівництво федерації волейболу України, спонсори змагань урочисто нагороджували переможців фінального туру Чемпіонату України з пляжного  волейболу медалями, кубками і цінними подарунками.