Факт-новини: оперативні сюжети

Найкращі серед еліти. Скільки медалей вибороли чернігівські боксери на турнірі?

Featured Video Play Icon

З новими здобутками повернулися додому чернігівські боксери. На Всеукраїнському відкритому турнірі серед еліти, який пройшов у період з 22 по 28 листопада у Кривому Розі боксери завоювали 3 золота та 2 срібла і показали високий загальний результат.

Чернігівщину на змаганнях представляли 5 спортсменів – Павло Сабун, Павло Іллюша, Андрій Тимошенко, Владислав В’язовик та Данило Жасан. 20-річний Павло Сабун взяв золото у ваговій категорії 63,5 кг.

Павло Іллюша вдало відбоксував три поєдинки з представниками Хмельницького, Дніпра та Чернівців і посів 1 місце у ваговій категорії 71 кг. Спортсмен переконаний, головне налаштуватися на перемогу.

Чернігівця Андрія Тимошенко, який взяв золото у ваговій категорії 75 кг, визнали кращим боксером турніру. Владислав В’язовик та Данило Жасан також показали високий результат, вони вибороли срібні нагороди. А вже завтра Андрій Корець разом зі своїм вихованцем Андрієм Тимошенком відправляються представляти збірну команду України на матчеві зустрічі у Дніпрі.