НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

На вулиці Шевченка відремонтують тротуари та висадять нові дерева

Featured Video Play Icon

На ділянці вулиці Шевченка між Красним мостом та Молодчого триває ремонт тротуарів. Тут не лише укладають плитку, а й облаштували транспортні кишені, щоб автобуси та тролейбуси могли легше висаджувати та підбирати пасажирів, не сповільнюючи при цьому весь потік машин. Також для цього перенесли дві зупинки, які знаходились навпроти магазину «Союз».

Під час ремонту тротуарів працівники КП “Зеленбуд” видалили 29 дерев, які заважали проводити тут роботи. Йдеться про каштани, ясени, клени та тополі.

За видалені дерева, підрядник, а це комунальне підприємство “АТП-2528”, вже сплатило відновну вартість – 317 тисяч гривень. Артем Стах повідомляє, на цій ділянці вулиці Шевченка висадять нові дерева – гостролисті клени та іспанські платани, загалом 55 штук. Для них уже облаштували лунки.

Як розповів Артем Стах, висадження нових дерев відбудеться восени, скоріш за все у жовтні, – це оптимальний період. А загалом роботи на тротуарах на вулиці Шевченка планують завершити до кінця серпня, якщо буде сприятливою погода.