НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

На вулиці Генерала Пухова замінюють бордюри

Featured Video Play Icon

На поточному середньому ремонті вже два тижні  працює велика кількість техніки і 4 бригади робітників  ШБУ -14.  Протяжність ділянки – 1100 метрів, дорога давно потребувала ремонту. Про це детальніше  розповів директор підприємства Олександр Харчук:

«Ця ділянка – від вулиці Доценка до вулиці Захисників Вітчизни. Ширина проїжджої частини  буде 7,5 м, бордюри ставляться на ширину 9 м, та 1,5 м з кожного боку буде пішохідна, велосипедна доріжка,  огороджена металевим бар’єром».

Через постійні перепади температури та слабку взаємодію асфальтобетону з основою на асфальтовому покритті утворюються тріщини. Аби це траплялося якомога менше, робітники ШБУ-14 почали укладати спеціальну гео-решітку.

Цей ремонт передбачає повну заміну старого асфальтового покриття та бордюрів на нові, а також встановлення дорожніх знаків, розмітки і металевого бар’єрного огородження, яке відділятиме  пішохідну частину від проїжджої. 

За словами Олександра Харчука, вартість ремонту даної ділянки близько 18 млн. гривень. Завершити роботи планують до кінця травня.